Heeft u schade aan uw voertuig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij herstellen al 35 jaar alle schades voor personenauto's, motoren, en bedrijfswagens! Bent u een leenauto nodig? Dat is geen probleem bij autoschade Eisinga, wij beschikken over 2 representatieve leenauto's. Onze leenauto's zijn uiteraard koel in de zomer en veilig in de winter, want alle leenauto's beschikken over airconditioning en winterbanden. Ondanks dat wij geen contracten met de verzekeringsmaatschappijen hebben kunt u toch voor de meeste schades bij ons terecht.

" Voor u de verzekering belt kunt u beter eerst een bezoekje brengen bij Autoschade Eisinga. "

Overigens onderscheidt Autoschade Eisinga zich door de complete schadeafwikkeling, waarbij we de klant terzijde staan bij de afhandeling van de papieren rompslomp na een schadegeval. Zo biedt Eisinga gedupeerde automobilisten vervangend vervoer en hanteert bovendien een klantvriendelijke haal- en brengservice.

 
 
 

Van hetzelfde hoge kaliber zijn de feitelijke herstelwerkzaamheden, zoals het restylen, het uitdeuken en de spuitinrichting. We zijn de afgelopen jaren niet stil blijven staan op innovatie gebied, en gebruiken nieuwste technieken en maken gebruik van een gemoderniseerd spuitsysteem, om bijvoorbeeld kleurverschillen te voorkomen.

Snel contact ?

Bel 0591 35 1000